Nye brochurer fra JMS Danmark
2018-09-27

JMS Danmark fejrer fødselsdag med lyn-konkurrence

Solen skinner ved Odense havn og det er der flere grunde til

Det er nu 1 år siden at JMS Danmark startede op på det danske marked som distributør inden for rustfri stål og nikkellegerede løsninger. Det fejrer vi med en fødselsdagskonkurrence på vores Facebookside.

Se Facebooksiden her

Alle er velkommen til at deltage og vinderen bliver trukket den 24. september 2018.

JMS – Network for metals – byder på et stort udvalg af rustfrie plader og nikkellegeringer. JMS Danmark er franskejet og en del af Jacquet Metal Service gruppen. Via fælles IT system kan JMS Danmark søge efter de forespurgte produkter i det europæiske netværk. og sørger altid for at fragte produktet direkte til kunden, all inclusive. Takket være den store produktionskapaciteter, kan JMS Danmark sikre konstante leveringstider og i nødsituationer få presset en ordre igennem på kort tid.