Nye brochurer fra JMS Danmark
2018-09-27
Pladsmangel efter bare et år
2018-10-05

JMS Danmark Aps og Input interior EFG Denmark A/S har indgået nyt samarbejde

Så er der hos JMS Danmark fundet en god, funktionel løsning omkring indretning af vores nye kontorlokale

Input-EFG har sørget for at faciliteterne hos JMS Danmark er i top med kontormøbler, lille mødebord med stole og opbevaringsmoduler.

Så nu er JMS Danmark helt klar til, at byde kunder og forretningsforbindelser velkommen i de nye, lækre omgivelser på Sverigesgade 16 ved Odense havn.

JMS Danmark er din one-stop løsning for rustfri plade, skårne dele og nikkellegeringer, samt rustfri stang og rør. Hos os kan vi levere hele pakken. Vi er distributør af et bredt udvalg af special stål. Med et unikt koncept og den største, europæiske organisation i ryggen kan vi imødekomme kundernes behov gennem vores stærke netværk uden at gå på kompromis med kvaliteten. Et bredt produktprogram kombineret med stor skærekapacitet er vores force. Derudover er vi lagerførende i mere specielle rustfrie kvaliteter samt nikkellegeringer, som er sværere at finde på hylderne i Danmark. Med konstante leveringstider sørger vi selvfølgelig også altid for at fragten er all inclusive.