Pladsmangel efter bare et år
2018-10-05
JMS Danmark tilbyder 904L / 1.4539 i et kæmpe produktprogram
2018-10-25

JMS Danmark styrker på kundeservicen fronten

Med endnu en fast person på kontoret er JMS Danmarks service over for kunderne øget – det vil gøre sig gældende ved fortsat effektiv tilbudsgivning, hurtig behandling af ordrer og opfølgning på logistik.

Vi kan med stor glæde byde Line Kjær Thomsen velkommen til JMS Danmark som den nye sales supporter. Udover at være support for manageren Bent Pedersen, vil Line varetage mange forskellige administrative opgaver på kontoret. Med Line på holdet styrker og optimerer vi kundeservicen med øget tilgængelighed og hurtige svartider.

Så tag endelig fat i Line eller Bent ved forespørgelser, spørgsmål eller andet vi kan være behjælpelig med.

JMS Danmark er din one-stop løsning for rustfri plade, skårne dele og nikkellegeringer, samt rustfri stang og rør. Hos os kan vi levere hele pakken.Vi er distributør af et bredt udvalg af special stål. Med et unikt koncept og den største, europæiske organisation i ryggen kan vi imødekomme kundernes behov gennem vores stærke netværk uden at gå på kompromis med kvaliteten. Et bredt produktprogram kombineret med stor skærekapacitet er vores force. Derudover er vi lagerførende i mere specielle rustfrie kvaliteter samt nikkellegeringer, som er sværere at finde på hylderne i Danmark. Med konstante leveringstider sørger vi selvfølgelig også altid for at fragten er all inclusive.