JMS Danmark tilbyder 904L / 1.4539 i et kæmpe produktprogram
2018-10-25
Find din one-stop løsning for rustfrit stål på FoodTech messen i Herning
2018-11-08

Leverandør af rustfrit stål er at finde på Foodtech 2018

JMS Danmark deltager i år på FoodTech, som er Nordeuropas største fagmesse for fødevareteknologi og mødestedet for hele fødevareindustrien.

Den 13. – 15. november står Bent og Line fra JMS Danmark klar til at byde dig velkommen på vores stand K8020 ved FoodTech i Messecenter Herning. De vil stå klar til at vise dig vores produktprogram og hvilken one-stop løsning som passer til dig.

Vi ses på stand k8020.

Du er velkommen  til at kontakte Bent Pedersen hvis du vil vide mere om vores deltagelse på messen.

JMS Danmark er din one-stop løsning for rustfri plade, skårne dele og nikkellegeringer, samt rustfri stang og rør. Hos os kan vi levere hele pakken.Vi er distributør af et bredt udvalg af special stål. Med et unikt koncept og den største, europæiske organisation i ryggen kan vi imødekomme kundernes behov gennem vores stærke netværk uden at gå på kompromis med kvaliteten. Et bredt produktprogram kombineret med stor skærekapacitet er vores force. Derudover er vi lagerførende i mere specielle rustfrie kvaliteter samt nikkellegeringer, som er sværere at finde på hylderne i Danmark. Med konstante leveringstider sørger vi selvfølgelig også altid for at fragten er all inclusive.